Free Returns. Standard Shipping. Orders $99.

O nas


Naša zgodba

Podjetje Trgovina Gojitelj, Marko Zupančič s.p. je nastala kot rezultat večletnega gojiteljskega dela z malimi živalmi ter želje, da se ljubiteljem živali ponudi čim širša paleta proizvodov za njihove ljubljence.


Ustanovitelj podjetja, Trgovina Gojitelj, Marko Zupančič s.p. se z gojenjem papig in hrčkov ukvarja že dobrih 30 let. V tem času je pridobil veliko znanja in izkušenj, ki so potrebne za uspešno in živalim prijazno rejo. Vse to mu je dalo vpogled v to, kaj skrbniki potrebujejo za dobro počutje ter zdrav razvoj svojih živali. V podjetju se s številnimi izdelki trudimo, da bi izpolnili zahteve strank. V našem hobi programu in gojiteljski ponudbi lahko najdete pestro izbiro hrane in opreme za pse, mačke, glodavce, ptice in ribe. Gojiteljski program zajema še posebej veliko izbiro izdelkov za okrasne ptice in golobe.


Namen našega podjetja je, da strankam nudimo čim večjo izbiro kvalitetnih izdelkov, zato smo odprti tudi za vaše želje ter potrebe in se trudimo, da vam priskrbimo tudi produkte, ki niso v naši ponudbi.  Zato vas vabimo, da nam poveste in zaupate svoje želje, saj bomo le tako lahko še boljši.


Veliko veselja in zadovoljstva ob druženju z vašimi živalmi vam želi  Trgovina Gojitelj, Marko Zupančič s.p.

Smo zastopniki blagovnih znamk

in še mnogih drugih

Najboljša ponudba opreme in hrane za male živali na enem mestu.