Free Returns. Standard Shipping. Orders $99.

Dostava in plačilo

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.


Za dostavo naročil uporabljamo  Pošto Slovenije. Naročene izdelke vam dostavijo na naslov, ki ste ga navedli kot  naslov za dostavo. Dostave potekajo večinoma  v dopoldanskem času. V primeru, da v času dostave pošiljke ne morete prevzeti, jo lahko  kasneje prevzamete na najbližji pošti Slovenije.  Prevoz vselej plača naročnik izdelkov.
Brezplačna dostava - na poštni številki 2000 (Maribor) - Splošni pogoji 

Brezplačna dostava je na voljo le na naslovih z poštno številko 2000 (Maribor). 


Naročila potrjena s strani trgovine FREMA do 13. ure v ponedeljek, bodo dostavljena med 18. in 20. uro v torek. Naročila potrjena s strani trgovine FREMA do 13. ure v četrtek, bodo dostavljena med 18. in 20. uro v petek. Plačila na spletni strani so mogoča z kartico ali Paypalom, po predračunu (naročilo potrdimo, ko je denar viden na našem računu) ali pa z gotovino* po povzetju.


Stranke bodo o točni uri dostave obveščene najkasneje 15 min pred dostavo po sms-u, če stranka ni dosegljiva za dostavo, naprošamo, da se nas obvesti na telefonsko številko (041959242) vsaj dve uri pred pričetkom razvažanja paketov - do 16. ure na dan potrjene dostave. V kolikor stranka ni dosegljiva ob potrjenem času dostave, in nas o tem ni predčasno opozorila, si pridržujemo pravico zavrnitve brezplačne dostave v prihodnje. *Na voljo ob dostavi bo drobiža le za dvajset evrov, stranke naprošamo, če imajo naročilu primeren znesek pripravljen pred dostavo.Smo zastopniki blagovnih znamk

in še mnogih drugih

Najboljša ponudba opreme in hrane za male živali na enem mestu.